Ons verhaal

Wat ooit begon met één plant als housewarming cadeau, is inmiddels uitgegroeid tot een liefde voor alle planten. Deze eerste plant was de stoere en robuuste Yucca. Onverwoestbaar, maar toch mooi! De Yucca is ook heel wat jaren meegegaan, maar heeft helaas één verhuizing te veel beleefd. Inmiddels zijn er al vele andere planten gekomen die dit verlies ruimschoots goedgemaakt hebben. Zo sieren onder meer een Monstera, Yucca, Pachira en Strelitzia de woonkamer, samen met verschillende vetplanten, Sansevieria en varens. In andere ruimten vind je o.a. nog graslelie, Anthurium, lepelplant, Dracaena, bananenplant en Phalaenopsis.

Heb je (nog) geen groene vingers, maar wil je toch graag groen in je huis? Gelukkig zijn er best veel makkelijke kamerplanten… Zelfs wij kregen ze niet kapot toen we net begonnen (en dat zegt echt wat!). Denk aan Yucca (palmlelie), Sansevieria (vrouwentong), Peperomia (krokodillentranen), Beaucarnea (olifantspoot), Zamioculcas (ZZ plant) en Monstera (gatenplant).

Ben je net begonnen en heb je vragen over het kiezen, houden en verzorgen van je kamerplanten? Dan ben je hier aan het goede adres! Wij helpen je graag met het beantwoorden van al je plantenvragen. We geven tips over de verzorging van kamerplanten, tips bij ziektes en plagen, laten je zien wat er mogelijk is in onze inspiratie rubriek en we vertellen je alles over alle verschillende kamerplanten.

Wij helpen je graag om je huis te vergroenen! Zou het niet fantastisch zijn als al onze huizen meer planten in huis zouden hebben? Daar wordt je toch blij van? Wij wel!

vanYuccatotGatenplant.nl… kan het ook korter?

Ja, onze naam is lekker lang! Wij vinden het heel makkelijk onthouden, maar kunnen ons voorstellen dat dit voor jou wat lastiger is. Je vindt onze website daarom ook gewoon onder Huisvolplanten.nl 😉

Samenwerken of adverteren

Wil jij extra aandacht voor jouw bedrijf, merk of product? Of wil je de positie van jouw eigen website of webshop in de zoekmachines laten stijgen?

Vraag naar de tarieven en mogelijkheden voor adverteren en samenwerken. Denk aan een advertorial of gesponsord artikel, het uitwisselen van links, of een opvallende banner op de website.

E-mail ons voor meer informatie

Privacy Beleid

Wij hechten veel waarde aan privacy. Bekijk hiervoor ons Privacybeleid.

Scroll naar boven